Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 24°C

Nejvíc sexy žokejka na světě: Pózovala jen v prádle a dokáže být pěkně ostrá!

Autor: ama

Je krásná a zatraceně sexy. Bývalá žokejka Leonna Mayorová (30) to předvedla už kdysi, když se nechala vyfotit pro ZOO magazine jen v prádle. Nyní jako komentátorka v televizi zase předvedla ostrý jazyk.

Roztomilá tvářička, k tomu dokonalé křivky a ne nadarmo se o drobné blondýnce mluví jako o nejvíc sexy žokejce na světě, i když paradoxně už ji na vrcholné úrovni v rovinových dostizích neuvidíte. Místo toho přesedlala do televize a ve studiu stanice Sky Sports doprovází závody svými postřehy.

Nedávno si dokonce dovolila dost, když se pustila do kritiky jednoho z top světových žokejů Ryana Moorea. Stačilo málo – aby se muž, který si závoděním vydělal přes 29 milionů liber (téměř miliardu korun), dostal do slovního konfliktu s jedním z jejích kolegů přímo před kamerou.

„To, že pak náhle odešel z rozhovoru udělalo z Boba (Coopera) hlupáka,“ řekla otevřeně a hlavně naživo Leonna. Právě přímočarým vystupováním si získala fanoušky, když je nemůže těšit ze sedla koně. Bylo to totiž zranění kotníku, které ji znemožnilo rozvíjet velmi nadějnou dostihovou kariéru.

Nejvíc sexy žokejka na světě Leonna Mayorová na titulní straně časopisu ZOO
Nejvíc sexy žokejka na světě Leonna Mayorová na titulní straně časopisu ZOO