Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Sexy kráska s duší bojovníka: Ta umí pořádně rozpálit fanoušky!

Autor: ptr

Je jednou z nejznámějších tváří bojového sportu. Američanka Paige VanZantová (26) má po světě mnoho fanoušků a ani přestup z nejslavnější organizace UFC jí neublížil. Naopak, její nový chlebodárce na ní staví svou propagaci a dělá z jejího sex-appealu vynikající obchodní produkt.

Sličná plavovláska se umí velmi dobře propagovat i sama, ale pomocí od organizace »Bare Knuckle« rozhodně nepohrdne. Naposledy natočili dokumentární minisérii s názvem »Fight Camp Ungloved«. I když na svou zápasovou premiéru pod novou smlouvou stále čeká a dočká se zřejmě v listopadu, její marketingový potenciál je dávno ždímán, co to dá.

I samotná Paige si je vědoma svých předností a na sociálních sítích zásobuje fanoušky pořádně žhavými snímky. Nestydí se ani odhodit veškeré oblečení a zdatně jí přitom sekunduje její manžel Austin Vanderford. Ten je stejně jako ona profesionální bojovník a tak se rád pochlubí svým namakaným tělem.

Ani blondýnka netrpí žádným ostychem, sama přiznala, že podstoupila plastickou operaci na zvětšení poprsí. „Jsem dívka a vždy jsem chtěla prsa. Nikdy jsem se jich nedočkala, tak jsem si je koupila,“ prozradila, co ji vedlo k této úpravě. Téměř tři miliony sledujících na sociální síti Instagram jsou jasným důkazem, že se investice vyplatila.

Paige VanZantová je jednou z nejkrásnějších zápasnic
Paige VanZantová je jednou z nejkrásnějších zápasnic