Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Sexy partnerka slavného golfisty: Nejsladší broskve jsou z Georgie!

Autor: ris

Že světoví golfisté přitahují krasotinky jako magnet, je všeobecně známá věc. Čtyřnásobného vítěze majoru Brookse Koepku (30) však potkalo půvabné štěstí dvojnásob – krásná modelka a občasná herečka Jena Simsová (31) budiž důkazem!

Sympatická hnědovláska z Georgie získala srdce hvězdy greenů a odpališť. A přestože jsou spolu už tři roky, jejich láska je stále pevná jako trám. „Je tak bezvadný ho na hřišti sledovat. Má tolik talentu,“ básnila v nedávném rozhovoru pro Golf Digest Jena.

Letos to sice ze sportovního hlediska nebylo ze strany Koepky zrovna eňo-ňůňo, v teple domova ale vždycky přišel na jiné myšlenky. „Tam si o golfu moc nepovídáme. „Když už Brooks začne, po chvíli se zastaví a řekne: Už mlčím,“ popisovala.

Jena Simsová, nádherná partnerka hvězdy golfového nebe Brookse Koepky!
Jena Simsová, nádherná partnerka hvězdy golfového nebe Brookse Koepky!

Poprvé se viděli na Masters 2015. „Byli jsme na jamce číslo sedm. Už si ani nevybavím, jak vypadá, zato on mě překvapil: „Pamatuju, co si měla na sobě, kde jsi stála, prostě všechno,“ slyšela z úst svého partnera provokatérka, jež se ráda vystavuje na Instagramu. „Broskve z Gerogie jsou nejsladší,“ napsala tam pod fotku, na níž špulí svoje pozadí.

Co ty dva vlastně spojuje? „Nesnášíme kečup,“ smála se Simsová. A také mají rádi módu, což sexy Jena ocení dvojnásob. Když jde s milým na večeři, vezme si hluboký výstřih jen proto, aby mu udělala radost. A i on se umí hodit do gala! „Nikdy by to nepřiznal, ale podle mě zbožňuje, když si na sebe může vzít oblek,“ dodala dáma..