Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Neuvěřitelné trápení slavného fotbalisty: Omilostněn až na 27. pokus!

Autor: ptr

Každý by chtěl přepisovat rekordy, ale u některých není o co stát. Jeden velmi nepříjemný má na svědomí fotbalista Barcelony Sergi Roberto (29). A o co že se jedná?

Světem stále hýbe koronavirový problém a tak se ho týká i toto nechtěné prvenství. Fotbalový univerzál byl pozitivně testovaný hned při šestadvaceti po sobě jdoucích testech na přítomnost tohoto viru. Teprve ten sedmadvacátý ho omilostnil.

Pro španělského hráče se jednalo o velmi nepříjemnou situaci, protože před karanténou chyběl dva měsíce kvůli zranění. Dohromady se zameškaným časem kvůli aktuálně nejznámějšímu viru tak chyběl kompletní čtvrtrok.

„Bylo to děsivé, už jsem se nemohl dočkat toho, až začnu trénovat a hrát. Nejhorší bylo, že jsem vlastně neměl žádné příznaky. Nic mě nebolelo, teploty jsem neměl, ani čich a chuť jsem neztratil. Pouze jsem byl pozitivní,“ bědoval na Instagramu.

Po utrpení v izolaci se tak nyní konečně dočkal a vrací se do tréninkového procesu. Nyní musí doufat, že už se mu veškeré další zdravotní lapálie obloukem vyhnou.

Fotbalový univerzál Sergi Roberto nesl karanténu těžce.
Fotbalový univerzál Sergi Roberto nesl karanténu těžce.