Čtvrtek 2. května 2024
Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej
Oblačno 22°C

Bouřlivák Martin Fenin se oženil s krásnou Beatou. »Ano« v Řeporyjích!

Autor: ris

Patřil k největším talentům českého fotbalu, o jeho služby se předháněly přední evropské kluby, vicemistr světa hráčů do dvaceti let však předtuchy vyhledávačů talentů nenaplnil. Teď, ve třiatřiceti letech, sází Martin Fenin góly v I. A třídě za Řeporyje, kde žije. A kde se v pátek popoledni oženil s půvabnou partnerku a nastávající maminkou Beatou.

Na tamní radnici řekl své »ano« před oddávajícím starostou zdejší městské části a Feninovým velkým přítelem Pavlem Novotným. Ženichovi s nevěstou to slušelo náramně. Ona jako princezna v jemných krajkových šatech, on v košili s elegantním černým pruhem. „Feninovi,“ napsal pod první novomanželské foto na Instagramu Novotný.

Přitom jeětě vloni se nezdálo, že by fotbalistův život měl mít pohádkové pokračování. Se zdravotními problémy dokonce skončil na lůžku v IKEMu, kde měl dostatek prostoru přemýšlet nad životem. Od té doby se straní alkoholu a na rodinném písečku seká k Beatčině radosti jen latinu.

„Nedávno jsme se zasnoubili na jednom romantickém místě v Řeporyjích, kousek od stadionu a našeho hnízdečka lásky. No a vzápětí jsme zjistili, že když všechno dobře dopadne, tak to moje angažmá tady nezůstane bez následků,“ smál se vloni v říjnu.

Originálně tak oznámil, že z něho brzy bude tatínek. „Nikdy jsem nebyl šťastnější,“ vyprávěl upřímně bývalý hráč Teplic, Slavie, Chotěbuzi či Frankfurtu. Potomek by měl k novomanželům přispěchat na začátku dubna. Bude z něho raubíř jako Féňa? „Miminko bude dokonale namixované: noblesní tatínek a nejhodnější holka světě, není co řešit!“ smál se čerstvý ženáč.

První novomanželský polibek Feninových
První novomanželský polibek Feninových