Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

O zraněného Koláře pečuje Tvrdíkova dcera! Boss Slavie promluvil o návratu

Autor: ama

Fotografií dcery Jany a jejího milého Ondřeje Koláře (26), toho času zraněného brankáře, potěšil slávistickou obec šéf klubu Jaroslav Tvrdík (52). Naznačil zároveň, kdy by se mohla opora týmu vrátit do hry.

Pomlácený gólman se objevil v aktuálním klubovém videu (viz níže), ve kterém Slavia říká jasné „NE“ rasismu. „Děkuji Kolimu, že se klub rozhodl podpořit svým příspěvkem i z postele, kde se léčí ze svého zranění,“ napsal Tvrdík na Twitter. „Všechny moc pozdravuje a děkuje za podporu,“ pokračoval.

A doplnil velmi nadějnou zprávu, že to nemusí trvat dlouho a Kolář se znovu objeví v brance sešívaných. „Ondrova kevlarová ochranná maska se již vyrábí a věří, že bude se svým týmem na trávníku co nejdříve.“ Původně se hovořilo o čtyřech až šesti týdnech absence, zdá se však, že ta bude nakonec kratší.

Koláře brutálním zákrokem zranil během odvetného zápasu Evropské ligy v Glasgow útočník domácích Rangers Kemar Roofe, za což viděl červenou kartu. Gólman Slavie má zlomeninu v oblasti čelní dutiny a po vyšetření v ÚVN se konzervativně léčí doma pod přísným dohledem přítelkyně Jany, dcery klubového bosse.

Ondřej Kolář poslal vzkaz s postele. Pečuje o něj přítelkyně Jana.
Ondřej Kolář poslal vzkaz s postele. Pečuje o něj přítelkyně Jana.