Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Slavný Federer lákal filmovou hvězdu De Nira do Švýcarska! Proč ho herec odpálkoval?

Autor: ama

Roger Federer (39) jako ambasador švýcarského turismu a s ním na telefonu slavný Robert De Niro (77)? A proč ne! Ti dva si zavolali a klábosili o možnostech dovolené v tenistově krásné rodné zemi, než dal herec lákavé nabídce drsně košem.

Zasněžené vrcholky hor, malebné vesničky, zelenající se údolí, pasoucí se krávy. Kdepak nic z toho Američana nezaujalo, přestože lepšího průvodce by snad ani nemohl mít.

„Akorát relaxuji na švýcarském venkově, podívej,“ řekl Federer do videohovoru a ukázal De Nirovi panoramata. „Jo, to je dobrý. Pro tebe. Akorát se dívám na film o Švýcarsku a nelíbí se mi to,“ odvětil znuděně dvojnásobný držitel filmového Oscara. „Cože?“ zeptala se tenisová legenda. „Vždyť tam není žádné drama. Já potřebuji zmatek a nebezpečí. Švýcarsko je tak perfektní, vy všichni jste tak úžasní. Na to ti se*ru,“ pokračoval rázně De Niro.

Marné byly snahy Federera nalákat jej na společné lyžování a další aktivity v úchvatné přírodě. „Ne, Rogere. Budu k tobě upřímný, tohle se neuskuteční. Zavolej Hanksovi,“ dodal se šibalským úsměvem.

Tenista Roger Federer herce Roberta De Nira do Švýcarska nenalákal, ač se snažil, co mohl.
Tenista Roger Federer herce Roberta De Nira do Švýcarska nenalákal, ač se snažil, co mohl.