Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Svitolinová a Monfils si řekli »ANO«: Tenisová svatba u jezera!

Autor: ljš

Hra, sada, svatba! Z tenisových hvězd Gaëla Monfilse a Eliny Svitolinové jsou manželé. Sňatek uzavřeli v pátek ve Švýcarsku a první tenisovou akcí v nové roli pro ně bude olympiáda v Tokiu.

Velký den tenisového páru ohlásil v pátek ráno na instagramu sám ženich, když sdílel vtipné dortové figurky novomanželů co by superhrdinů a také uvítací tabuli v podobném duchu.

Na svůj velký den u ženevského jezera se snoubenci sladili do posledního detailu, však na ně dohlížel věhlasný americký návrhář Virgil Abloh. Krásná Elina oblíkla bílou róbu ozvláštněnou fialkovou sukní, která přesně odpovídala barvě ženichova obleku. Nádherná kytice vše jen podtrhla.

Nejlepší současný francouzský hráč a vítězka Turnaje mistryň z roku 2018 se dali dohromady na předloňském Australian Open. Letos v dubnu se pak zasnoubili a po nevydařeném Wimbledonu, kde oba vypadli v druhém kole, vstoupili do manželství.

Čtyřiatřicetiletý Monfils má na kontě deset turnajových titulů z okruhu ATP a ve světovém žebříčku byl nejvýš na šestém místě. O osm let mladší Svitolinová dosud vyhrála 15 titulů a jejím maximem v pořadí WTA je třetí příčka.

Tenisový pár Monfils a Svitolinová vstoupil před OH do manželství
Tenisový pár Monfils a Svitolinová vstoupil před OH do manželství