3. srpna 2021 • 15:18

Vyhazov pro Ondráška! Za dvě hodiny práce vydělal téměř pět milionů

Autor: jav
Vstoupit do diskuse
6
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Schylovalo se k tomu delší dobu, nyní je to podle všeho definitivní. Rumunský novinář Emanuel Rosu na svém Twitteru informoval, že tamní klub FCSB s okamžitou platností ukončil spolupráci se Zdeňkem Ondráškem. Někdejší útočník Plzně naskočil na Balkáně do tří zápasů, dohromady zvládl 110 minut. V kapse ovšem má 180 tisíc euro, tedy zhruba 4,7 milionu korun!



Spojení rumunského velkoklubu FCSB a Zdeňka Ondráška haprovalo od samotného začátku. Zkušený střelec se na balkánský poloostrov přesunul po skončení minulé sezony z Plzně, hned po úvodním startu ale čelil drtivé kritice od excentrického bosse Gigiho Becaliho.

„Viděl jsem hrát Ondráška pětačtyřicet minut. Není to hráč pro náš tým, vůbec nedosahuje naší úrovně,“ vypálil majitel FCSB v polovině července.

Záhy začaly prosakovat zprávy, že rodák ze Strakonic může v klubu brzy skončit. Tak se nyní podle všeho i stalo. „FCSB s okamžitou platností propustilo Zdeňka Ondráška,“ napsal na sociálních sítích rumunský novinář Emanuel Rosu.

Ondráškovo dobrodružství tak skončilo dřív, než pořádně začalo. S prázdnou se ale důrazný střelec domů vracet nebude. Ačkoli naskočil pouze do tří zápasů na celkem 110 minut, dohromady si vydělal 180 tisíc euro. Sto tisíc činil podpisový bonus, dalších osmdesát odstupné v podobě čtyř platů. Ondrášek si tak za necelé dvě hodiny práce v přepočtu vydělal téměř 4,7 milionu korun.

Nyní se stane volným hráčem a nic nebude bránit tomu, aby si našel nové angažmá, ve kterém by si mohl spravit chuť. Vydělanou gáži mu už ale nikdo nesebere.

Zdeněk Ondrášek odehrál v odvetě 2. předkole Konferenční ligy jen první poločas
Zdeněk Ondrášek odehrál v odvetě 2. předkole Konferenční ligy jen první poločas

Vstoupit do diskuse
6

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud