Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Naháč na tiskovce?! Fotbalový kouč přišel před novináře nahý

Autor: sm

Pořádný rozruch způsobil trenér belgického týmu Royal Antverpy, který na tiskovou konferenci dorazil poněkud „na lehko“. Před novináře totiž po výhře nad Omonií předstoupil pouze s ručníkem kolem pasu.

Co slíbil, to dodržel. Kouč belgického týmu Royal Antverpy před zápasem s kyperskou Omonií uzavřel se svým mančaftem sázku. Pokud jeho tým vyhraje, on sám jde do naha!

A protože jeho tým skutečně Omonii porazil a postoupil, Brian Priske po zápase uvedl novináře do rozpaků, když před ně předstoupil pouze v ručníku kolem pasu. V zápětí s úsměvem na tváři spustil: „Je mi líto, lidi. Před zápasem jsem se vsadil se svými hráči.“

Sázka měla poměrně jednoduchá pravidla: „Řekl jsem jim, že pokud vyhrajeme, udržíme si čisté konto a postoupíme, tiskovou konferenci uspořádám nahý,“ vysvětlil.

Jeho tým splnil všechny tři podmínky. Mužstvo nedostalo gól, zápas vyhrálo a postoupilo. „Dokázali jsme to. To je fotbal, životní vášeň,“ pravil při tiskové konferenci nadšeně Priske.

„Byla to neuvěřitelná hra! Udělali jsme vše, co bylo v našich silách, abychom vyhráli 3:0 v normálním čase. Byla tam spousta kvality a nasazení, a nakonec jsme si zasloužili vyhrát na penalty," zhodnotil hru svých svěřenců Priske, který si nejspíš dá do budoucna na další sázky větší pozor, nebo minimálně ještě o něco více zvýší nároky.

Kouč prohrál sázku a tak musel před novináře nahý
Kouč prohrál sázku a tak musel před novináře nahý