Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Tady bydlí Ronaldo: V sídle za 177 milionů ho hlídá šest strážců!

Autor: ris

Žádný hotel, jen co fotbalová hvězda hvězd Cristiano Ronaldo (36) dosedla ve svém soukromém aeroplánu na manchesterském letišti, už na ni čekali zaměstnanci United, aby ho i s rodinou doprovodili do monstrózního sídla za v přepočtu ohromujících 177 milionů korun, které si klub pronajal.

„Tady jsem doma,“ vzkázal fanouškům slavný Portugalec. A jal se i s dětmi Cristianem juniorem, Alanou Martinou, Evou Mariou a Mateem zabydlet v novém přepychovém hnízdečku, kde strávili prvních pět dní v povinné karanténě.

Luxusní sídlo na venkově je pro Ronalda dokonalým místem. Komplex o rozloze 10 tisíc metrů čtverečných je sice umístěn do malebné anglické přírody, nechybí v něm však žádná z vymožeností, které rodák z Madeiry bezpodmínečně potřebuje ke špičkovým výkonům.

Sedm ložnic, fitness centrum s regenarční linkou, vlastní kino, romantický bazén, prostorná kuchyně, mramorové koupelny, extravagantní obývák s klavírem, fantastická šatna i ubikace pro šestičlennou stráž, jež Ronaldovo království střeží dnem i nocí.

Ronaldovo luxusní sídlo nedaleko Manchesteru. Unikátní přepychový komplex uprostřed přírody
Ronaldovo luxusní sídlo nedaleko Manchesteru. Unikátní přepychový komplex uprostřed přírody

TOP přestupy léta: Messi do PSG, Ronaldo zpět v Manchesteru i návrat belgického obra
Video se připravuje ...