Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Bývalá milenka Cristiana Ronalda varuje Georginu: Nedopadni jako já!

Autor: ptr

Portugalská modelka Natacha Rodriguesová (25) si pustila pusu na špacír. Kráska, která zažila krátký úlet s fotbalovou superstar Cristianem Ronaldem (36) v roce 2015, se teď svěřila, že z toho má dodnes trauma. Lituje svého rozhodnutí, protože ji následně »CR7« bez milosti odkopl.

„Cristiano mě odhodil jako hadr a Georgině se může stát to samé. Říká se, že lidé se nemění a to samé platí pro fotbalisty, kteří přitahují pozornost krásných žen,“ začala svůj příběh Natacha pro The Sun. Následně se nerozpakovala jít do úplných detailů.

Vše se seběhlo krátce po rozchodu slavného sportovce s modelkou Irinou Shaykovou. Ronaldo požádal zprávou Natachu o fotografie jejího zadku. Bylo to hodinu po půlnoci a portugalská kráska se rozhodla mu vyhovět. Považovala to za žert a nepředpokládala, že by konverzace pokračovala.

K jejímu překvapení okolo šesté hodiny ranní odepsal, že by ten pěkný zadek rád viděl naživo. Věci pak nabraly rychlý spád a dnes modelka lituje, že na návrh přistoupila. Popsala i samotný románek s obdivovaným fotbalistou.

Portugalská kráska Natacha Rodriguesová prožila krátký románek s Cristianem Ronaldem.
Portugalská kráska Natacha Rodriguesová prožila krátký románek s Cristianem Ronaldem.

„Zeptal se mě, jestli jsem plnoletá. Naši první schůzku zrušil, protože na mě měl jen hodinu. Dále jsme si však psali a sešli jsme se až téměř po půlroce. Dal mi kód k jeho bytu, abych mohla bez problémů vejít. Když jsem vešla, tak jsem tomu nemohla uvěřit. Srdce mi bušilo jako šílené, ale byl velmi milý a řekl mi, ať se chovám jako doma.

Odložila jsem si, nalila si džus a sedla si vedle něj. Trochu jsme si povídali o jeho bytě a trochu o mně. Potom jsem to vzala do svých rukou, vstala jsem, vysvlíkla se a předklonila se, abych mu ukázala svůj zadek,“ popsala do detailu svůj úlet s rodákem z Madeiry.

Natacha už se viděla po boku hvězdného Cristiana, ale románek měl rychlý konec. „Vyspali jsme se spolu a on si mě bez vysvětlení zablokoval a už se mi nikdy neozval. Pořád mě to bolí. Dělí svůj život na před a po Ronaldovi,“ ukončila svou zpověď krásná brunetka.