Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Stěhování na spadnutí také u Messiho? Takhle vypadá zámek, o kterém sní se svou ženou!

Autor: Soňa Molatová

Lionel Messi (34) od svého přestupu do PSG údajně pobývá v hotelu. Nyní to vypadá, že hledání nového domova je u konce. Jeho žena Antonella (33) v uplynulých dnech navštívila nádherný zámek, který ji učaroval. A luxus je v něm cítit na každém kroku!

Sám Messi už je z bydlení na hotelu prý poměrně nešťastný. Teď ale jeho manželka našla doslova pohádkové bydlení. Zámek v Le Vésinet má údajně hodnotu 48 milionů eur, v přepočtu tak 1,2 miliard korun!

Požadavky Messiho ženy Antonelly nebyly nijak náročné. V její specifikaci se objevily například krytý bazén, tělocvična, několik dětských pokojů, kryté parkoviště, vysoce propracovaný bezpečnostní systém, zahrada a klimatizace.

Celkově má ​​nemovitost 2 000 metrů čtverečních a 30 pokojů. Její oficiální popis zní takto: „Památkově chráněný zámek s domovskou vilou, ubytováním pro služebnictvo, garážemi, kinem a krytým bazénem. Všechno je inspirováno slavným Petit Trianonem z Versailles.“

Messi přemýšlí nad novým bydlením. Tenhle luxusní zámek si získal srdce jeho manželky Antonelly...
Messi přemýšlí nad novým bydlením. Tenhle luxusní zámek si získal srdce jeho manželky Antonelly...

Přesto, že Antonella byla domem nadšená, byla by ráda, kdyby se osobně zajel na nemovitost podívat i její manžel. Tomu by navíc v budoucnu cesta na tréninky trvala z tohoto paláce pouze 15 minut!

Nezní tohle jako pohádkové bydlení i pro zámožného fotbalistu? Teď už jen doufat, aby Messiho nepřekvapilo něco stejně nemile, tak Ronalda hlučné ovce na vesnici.