Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Další parádní kára reprezentanta Kalase: Tohle si pořídil tentokrát!

Autor: sm

Tomáš Kalas momentálně nastupuje za Bristol a na platové podmínky si nejspíš nemůže stěžovat. Před pár dny si pořídil luxusní Lamborghini, kterým se pochlubil na sociálních sítích.

„Když John, který se o vás roky stará v automobilovém průmyslu, vám vyřídí tuto krásku. Buď ji milujete, nebo nesnášíte, ale i když si myslíte, že ji nesnášíte, tajně ji milujete,“ napsal Kalas k obrázku svého nového Lamborghini Urus, jehož podobu zveřejnil na svém instagramovém profilu.

Parádu sklízí auto nejen svým vzhledem, ale také tím, co schovává pod kapotou. Maximální rychlost, jakou může Kalas své auto prohánět, je 305 kilometrů za hodinu! To ovšem není jedinou věcí, ze které mohou jít běžnému smrtelníkovi oči kolem. Vysoká je totiž také cena. Lamborghini Urus pořídíte v Česku přibližně za 5 304 000 korun!

Reprezentančí obránce si na luxusní auta potrpí. Například před pár lety si pořídil Bentley Continental GT, který byl v souvislosti s fotbalem proslaven v Česku především Davidem Limberským, který stejným typem vozu havaroval.

Kalas si pořídil další luxusní káru. Dokonalým vzhledem plechového miláčka se pochlubil na sociálních sítích.
Kalas si pořídil další luxusní káru. Dokonalým vzhledem plechového miláčka se pochlubil na sociálních sítích.