Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Dcera Wayna Gretzkyho zase provokuje svým tělem: Touhle fotkou dráždí fanoušky

Autor: sm

Paulina Gretzky (32) se za své tělo rozhodně nestydí. Ostatně, ani k tomu nemá důvod. Perfektní postavičkou se na svých sociálních sítích chlubí vcelku pravidelně. 

Dcera hokejové legendy se před několika dny pochlubila na Instagramu fotkou, na které stojí v průhledných punčocháčích, které odkrývají její titěrné spodní prádlo. Rukama si pak přidržuje rolák, zpod kterého ji ochotně vykukují prsa. Zatímco fotkami otevřela bránu mužské představivosti, do popisku přidala otázku, jako kdyby fotka neměla ani trochu nádech nahoty: „Barevná, nebo černobílá varianta?“ ptala se svých fanoušků.

Není to přitom poprvé, co Paulina dráždí své sledující. Na velké části fotek, které s fanoušky sdílí, pózuje Paulina v plavkách, které případně nahrazuje svými dlaněmi.

Pozornému návštěvníkovi jejího instagramového profilu neunikne, že kromě své figury často sdílí fotky z luxusních výletů, nebo obrázky s rodinou. Jejím partnerem je už řadu let americký golfista Dustin Johnson, se kterým má dva syny. Starší dostal jméno Tatum (6), mladší se jmenuje River Jones (4).

Tatínek půvabné blondýnky, bývalý hokejový centr Wayne Gretzky (60), sice nahé tělo veřejnosti na obdiv často nedával, ale do historie vešel jako nejlepší hráč všech dob. Šikovností, jakou na ledě předváděl si vysloužil přezdívku „the great one“, tedy „ten skvělý“.

Wayne Gretzky vešel do historie jako nejlepší hokejista všech dob.
Wayne Gretzky vešel do historie jako nejlepší hokejista všech dob.