Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Biatlonisté ve Francii: Zapadlé auto vyhrabávali škrabkou, záchod zvelebili světýlky

Autor: sm

Francouzská jízda biatlonistů ve Světovém popháru ještě pořádně nezačala a jejich zážitky by už teď vydaly na samostatnou knihu. Bizarní situace se jim totiž jen kupí...

Jak odhalila Markéta Davidová (24) na svých sociálních sítích, první zádrhel přišel ve chvíli, kdy dodávka uvízla ve sněhu. Poprvé biatlonisté nelenili a auto vytlačili. Podruhé, když auto v ledovém království zapadlo do sněhových závějů, se Davidová pokusila dodávce pomoct lopatou. K jejímu údivu ji Francouzi nabídli jen mnohem skromnější řešení v podobě škrabky na sklo. Ani to ale sympatickou blondýnku nezastavilo... 

Strastí ale bylo mnohem více. Číhaly například i na Adama Václavíka (27), na kterého na hotelovém pokoji čekala tak trochu skromnější velikost postele, ze které mu evidentně přes noc budou čouhat nohy.

Biatlonisté mají před sebou čtyři dny závodů, které začnou ve čtvrtek a skončí během čtvrté adventní neděle. Není proto divu, že i čeští sportovci se chtěli vánočně naladit.

Markéta Davidová a Eva Puskarčíková to vzaly důsledně a vánoční atmosféru si přenesly dokonce i na záchod, jak se později pochlubily fanouškům na sociálních sítích.

Biatlonisté se potýkají s několika různými problémy.
Biatlonisté se potýkají s několika různými problémy.