Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Zákulisí Sportovce roku: Krpálek s Ledovou královnou!

Autor: ptr

Potřetí ovládl prestižní anketu »Sportovec roku«, ale svou největší výhru má doma. Krásná manželka Eva Krpálková je životní láskou českého nejlepšího sportovce a plně ho podporuje. Samozřejmě nechyběla po jeho boku ani na středečním vyhlášení výsledků a byla to vskutku krásná podívaná.

Sportovní úspěchy jsou krásné, ale pomíjivé. Naopak láska je na celý život. Olympijský vítěz v judu Lukáš Krpálek má obojí a rád se svým štěstím pochlubí. A svůdnou ženu Lukášovi také nejeden muž závidí. Před středečním galavečerem se krásná Eva pochlubila momentkami z příprav, kde si neváhala do svého miláčka rýpnout.

„Mno, nemají to ti chlapi jednoduchý?“ Připojila otázku k okamžiku, kdy se nechávala líčit a její Lukáš se válel na posteli. Že přípravy stály za to, se ukázalo ihned poté. Paní Krpálková byla jako vždy ozdobou slavnostního vyhlášení. Třpitivé šaty z ní sice dělaly Ledovou královnu, ale elegance měla se svou drahou polovičkou na rozdávání. A zahanbit se nechtěl nechat ani zbytek osazenstva. Jak se na speciální večer vymódil, si můžete prohlédnout v naší galerii.

Romantika u Krpálkových trvala až do rána. Noc totiž strávili přímo v hotelu Hilton a po cenném vítězství si tak dopřáli luxusní noc, kterou zakončili příjemnou snídaní.

Krásná Eva Krpálková byla ozdobou slavnostního večera.
Krásná Eva Krpálková byla ozdobou slavnostního večera.

Ještě jednu olympiádu, přeje si Sportovec roku Lukáš Krpálek. Co vzkázal Krejčíkové?
Video se připravuje ...