Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Noční můra sexy rozhodčí: Kvůli uniklému intimnímu videu dva dny zvracela!

Autor: ptr

Dny plné útrap prožívá fotbalová rozhodčí Diana Di Meová (22). Italská kráska se svěřila, že ji byly ukradeny soukromé a velmi intimní fotky a videa. Po nahlášení případu na policii nyní čeká, zda bude viník odhalen.

Otřesné zjištění Dianu naprosto ochromilo. "Jsem zavřená doma, dva dny brečím a zvracím,“ uvedla pro policii. Mladá studentka práv z Pescary, která kromě studia věnuje čas svému koníčku, kterým je rozhodcování fotbalových klání, zveřejnila po odporném zážitku video, kde děkuje svým známým a fanouškům za podporu.

„Jsou to soukromá videa, která mi byla ukradena. Někomu se zřejmě podařilo dostat do mého telefonu, jinak netuším, kde by to vzali. Podala jsem trestní oznámení a úřady se o vše postarají. Děkuji všem klukům i holkám, kteří mi píšou z celé Itálie. Je to situace, kterou bych nepřála nikomu. Snažím se vzdorovat, ale ne vždy se to daří. Pomozte mi nahlásit jak videa, tak lidi, kteří je dále sdílejí,“ poprosila na závěr své sledující.

Krásná Diana také odvážně vyzvala své fanoušky, aby v případě podobných problémů následovali její příklad a nebáli se vše nahlásit. „Jsem tady, abych o tom mluvila, protože ne každý to dokáže a někdy se člověk raději schová. Doufám, že dodám kuráž všem obětem, které jsou obviňovány, i když ve skutečnosti je viník na druhé straně. Dnes jsem obětí já a zítra to může být osoba, která je blízká lidem, kteří se zrovna dívají,“ uzavřela svou výpověď.

Italská fotbalová rozhodčí Diana Di Meová
Italská fotbalová rozhodčí Diana Di Meová