16. března 2021 • 04:20

Kdo z Čechů nejvíc vydělával: Jágr měl hodně na zápas, Čech vydržel dlouho

Autor: MALL.TV
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Částky, které na jejich bankovní účet chodí za jednu sezonu, nevydělá nikdo z nás ani za celý život. A přesto je milujeme. Ano, hádáte správně, dnes se podíváme, kteří čeští sportovci byli nejlépe placení. Podívejte se na video MALL.TV, prozradíme vám, co všechno se v něm dozvíte.



U Jaromíra Jágra se dozvíte, kolik inkasoval v průměru za jeden zápas a souhrnou částku, kterou získal během svých angažmá v NHL.

Na trůnu ho pak vystřídal na dlouho dobu Petr Čech. Tomu pomohl především před sezonou 200/09 uzavřený pohádkový pětiletý kontrakt v londýnské Chelsea. Kolik vydělával fotbalem a kolik reklamou? A proč už Jágr nebral v té době víc?

I po přestupu do Arsenalu by si Čech udržel prvenství, kdyby... ho v roce 2017 nesesadil na druhé místo hokejista Jakub Voráček, který do čela žebříčku poskočil díky tomu, že vstoupila v platnost jeho monstrózní smlouva s Philadelphií Flyers. „Já za to nemůžu, že mi to dali,“ vtipkoval v talk show 7 pádů Honzy Dědka. Kolik to bylo?

A pak na řadu překvapivě přišel zástupce basketbalu. Tomáš Satoranský se jako aktuální vládce do čela žebříčku vyhoupl díky přestupu z Washington Wizards do Chicago Bulls. Ve slavném klubu Satoranský podepsal tříletou smlouvu. Jaké má příjmy od klubu a co jeho sponzoři?

Vstoupit do diskuse
1


Články odjinud


Články odjinud