Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Vzteklá krasobruslařka z olympiády v Pekingu odhodila brusle i stud: Erotická besídka!

Autor: ris

Je jí sice teprve sedmnáct, na parketu ale předvedla vystoupení jako ze šantánu, kterým fanoušky dostalo do varu. Ruská krasobruslařka Alexandra Trusovová nazula štekle a předvedla hříšný tanec!

Kulisy připraveny, světla rozzářena a stříbrná olympijská medailistka z nedávných Her v Pekingu, kde zaujala hysterickou scénou před slavnostním vyhlášením, sebou začala mrskat jako užovka. Všem tak názorně ukázala, jak nadaná pohybově je! Její rudá hříva připomínala šlehající plameny. Lehce erotické besídce, při níž sportovkyni nohy psaly velké V, dělala doprovod skladba Perfect od Bryce Wilsona.

To, co Trusovová na podlaze předváděla, se jmenuje Strip Plastic Dance a jde o umění s prvky aerobiku, moderní choreografie a erotických tanců. Jeho tajemství spočívá ve svádění, aniž by se umělkyně svlékaly.

Krasobruslařka si v domovině za své čísílko vysloužila samou chválu. „Je skvělá. Fantasticky se vyvíjí. Bylo to tak nečekané. Báječné, jak se rozvíjí různými směry. Hlavně, že jen nesedí doma v teplákách. Určitě nás ještě nejednou překvapí,“ uvedla pro Sport-Express Pljuščenkova manželka Jana Rudkovská.

Trusovová má pro tanec slabost. Ve své autobiografii sama přiznala, že kdyby nebyla krasobruslařkou, věnovala by se baletu. Teď dokázala, že nešlo o slepý výstřel. V Ptákovi ohnivákovi by se rozhodně neztratila.

Krasobruslařka Alexandra Trusovová předvedla fanouškům v pouhých sedmnácti letech velmi odvážné představení...
Krasobruslařka Alexandra Trusovová předvedla fanouškům v pouhých sedmnácti letech velmi odvážné představení...