Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Blesk vyhlásil nejlepším bekem extraligy Petera Čerešňáka: Radost má i sexy snoubenka!

Autor: mib, vba

K pevné defenzivě umí přidat i góly a přihrávky. Před žádným soupeřem neuhne. Ale slovenský hokejista Peter Čerešňák (29), kterému Blesk udělil cenu pro nejlepšího obránce extraligy, se v jednom případě neubránil… A bude svatba!

Už 12 let jedou v rytmu harmonie. Seznámili se na hokeji v Trenčíně ještě jako náctiletí. On se mezitím vypracoval v oporu reprezentace a letos má za sebou životní ročník – se Slovenskem oslavil na olympiádě v Pekingu senzační bronz, a i díky 40 bodům (6+34) v 50 zápasech se stal podle Blesku nejlepším obráncem extraligy.

„Až jste mě tím zaskočili, že jsem vyhrál. Mám z toho radost a cením si toho!“ řekl s úsměvem Čerešňák reportérům v Plzni, odkud míří do ambiciózních Pardubic.

Focení na zimáku si užila i ona – lektorka angličtiny Monika Kondrlová (27), kterou v lednu Peter překvapil otázkou: „Vezmeš si mě, miláčku?“ A teď už září Monice na levé ruce snubní prstýnek. Kvůli termínům však bude svatba až v létě 2023.

Svatba jako nadstavba

„Je to jen taková nadstavba, protože když se vezmeme, tak žádná změna nenastane, fungovalo nám to vždycky a bude dál,“ věří extraligová hvězda. Přípravy na »sobáš« si vezme na starost Monika, aby se Peter mohl soustředit na hokej.

„Ale dokážeme se shodnout. Já navíc dlouze nevybírám. Co mi učaruje, to beru!“ rozesměje se sexy bruneta. Takhle to měla před lety, když ji oslovil charismatický mladík s pronikavým pohledem…

Zlato, chci tě!

O Čerešňákovi se potichu mluvilo i v souvislosti s NHL, ale přelomová sezona podle jeho slov přišla jako na potvoru o pár let později. Proto Slovák vyslovil jiné přání: „Vyhrát nějaké zlato!“ A doma pak třeba přibude i »zlatíčko« v podobě potomka. „Děti chceme, ale uvidíme, co život přinese,“ mrkne na Čerešňáka jeho láska. Tuhle musíš ubránit až do konce života, Petere!

Tabulka individuálních cen Tabulka individuálních cenFoto Blesk
Blesk vyhlásil nejlepším bekem extraligy Petera Čerešňáka. Ubránit se nedokázal jen své lásce
Blesk vyhlásil nejlepším bekem extraligy Petera Čerešňáka. Ubránit se nedokázal jen své lásce