Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Rodina sparťana Řepíka se rozroste: Jeho krásná Kanaďanka je těhotná

Autor: sm

Zlatou medaili sice Michal Řepík po sezóně domů nepřinesl, ale přesto má jeho rodina důvod k radosti! Hokejista Sparty totiž spolu se svou ženou a synem vyrazili na dovolenou do Dubaje, odkud poslali do světa krásnou novinu: Bude jich o jednoho víc!

Radostnou zprávu oznámil pár na sociálních sítích. Na fotkách z pláže rodinka zapózovala s oblečením pro miminko, na kterém je natisknuto »Děťátko 2022«.

„Naše rodina se brzy rozroste o dvě nohy a už se nemůžeme dočkat!“ napsala Sylvia nadšeně ke krásným fotkám. Pod příspěvkem se ihned strhla lavina gratulací. Šťastné rodince je do Emirátů poslaly například manželky hokejistů Tomáše Hertla a Vladimíra Sobotky nebo žena Řepíkova spoluhráče Chlapíka.

VIDEO: Řepík byl pro Spartu během finále nepostradatelný. Na titul to ale nestačilo
Sparta - Třinec: Aktivitu domácích korunoval Řepík úvodní brankou, 1:0
Video se připravuje ...

Pár už společně vychovává téměř pětiletého syna Sebastiana. Zajímavé jsou trochu i okolnosti, za jakých se sparťanský kapitán se svou ženou seznámil. Sám je sice rodákem z Vlašimi, ale lásku našel tisíce kilometrů daleko od svého rodiště. Nádhernou Sylvii, která pochází z Kanady, totiž potkal během své hokejové štace v klubu Vancouver Giants. 

Pár oznámil radostnou novinu na dovolené v Dubaji
Pár oznámil radostnou novinu na dovolené v Dubaji