Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Měsíc po smrti syna opět září: Ronaldova Georgina ohromila Cannes

Autor: sm

Zase rozdává úsměvy! Ještě na nedávných fotkách bylo zřejmé, jak moc Georginu smrt jejího novorozeného syna vzala. Dobře si ale byla vědoma toho, že musí být silná pro své další děti, především pak pro nejmladší Bellu Esmeraldu. Měsíc po tragické události se Georgina ukázala na červeném koberci na festivalu v Cannes a veřejnost nestačila zírat!

Má za sebou nejhorší chvíle života. Partnerka jednoho z nejlepších fotbalistů všech dob nosila pod srdcem dvojčata, na které se ona i Cristiano se všemi  dalšími dětmi moc těšili. Přesně na Velikonoce ale fanouškům oznámili zdrcující novinu o tom, že jedno z dvojčat zemřelo. Ze všech následných příspěvků bylo viditelné, že oba rodiče si prochází peklem a nad vodou je drží rodina, především péče o maličkou Bellu Esmeraldu, která je dvojčetem zesnulého chlapečka.

Tím více spadla fanouškům brada když viděli v jakém stavu dorazila Georgina na festival v Cannes. Nejprve se ukázala v kožené kombinéze, která zdůraznila její postavu. Na té je sotva patrné, že ještě před více než měsícem byla půvabná Španělka těhotná. 

Později na koberec vynesla splývavé šaty s vysokým rozparkem. A v obou případech se oči všech přítomných upnuly právě na přítelkyni fotbalové hvězdy. Ne jednoho člověka napadlo, že v sobě takhle kráska musí skrývat neskutečnou sílu, se kterou se se smutnou událostí vypořádala. 

Partnerka Cristiana Ronalda na svých sociálních sítích později také uveřejnila příspěvek s momenty z festivalu a fanoušky zahřálo u srdce. Georgina se zase směje!

Ronaldově partnerce to neskutečně seklo!
Ronaldově partnerce to neskutečně seklo!