Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Djokovič ve španělské vile za miliony brečí nad uvězněným Beckerem: Jsme jako rodina!

Autor: sm

 Sám si nemůže stěžovat, ale myslí na svého přítele v problémech! Srbský tenista Novak Djokovič na hřištích vybojoval nejen řadu úspěchů, ale také dost peněz na to, aby si mohl žít v luxusu. Na listu jeho nemovitostí je mimo jiné i přepychová vila ve španělské Marbelle, ve které mu nechybí vůbec nic. Tedy, kromě jeho přítele Borise Beckera, o kterém se nedávno dost dojemně vyjádřil...

Hodnota Djokovičovy vily ve Španělsku se odhaduje na necelých 247 milionů korun. A rozhodně má svému srbskému majiteli co nabídnout. Stejně tak jako Marbella sama, která patří k nejznámějším letoviskům na pobřeží Costa del Sol. Negativní stránkou je, že je toto místo často také skloňováno v souvislosti s úkrytem pro nejrůznější zločince.

Djokovič ale díky přepychu, jaký ve vile má, nemusí prakticky ani vycházet na ulici. K dispozici je mu hned u domu tenisový kurt, bazén, soukromé lázně s vířivkou, sauna anebo turecké lázně.

Uvnitř luxusní vily je devět ložnic, osm koupelen, prostorný obývák a moderní kuchyni. Zkrátka vše, co by tenisový velikán, jeho žena Jelena a děti Tara a Stefan mohli potřebovat.

Jak Djokovič nedávno přiznal, jsou věci, které ho navzdory životu v luxusu trápí. Například momentální situace jeho kamaráda, dřívějšího trenéra Borise Beckera. Někdejší tenisová hvězda se totiž momentálně nachází ve vězení, kde rozhodně vede mnohem skromnější život.

„Láme mi srdce, když vidím, že prochází touto fází,“ řekl Djokovič na adresu Němce odsouzeného na dva a půl roku do vězení. „Jsem jen smutný z toho, že někdo, koho tak dobře znám, koho považuji za součást své rodiny a kdo je legendou našeho sportu, musí projít tím, čím prochází,“ stýskal si tenista.

„Měli jsme skvělý vztah, a to i v době, kdy jsme spolu pracovali. Byl jsem v kontaktu s Noahem, jedním z jeho synů, abych se zeptal, jestli mohu nějak pomoci. Doufám, že to zvládne po zdravotní stránce a zůstane silný,“ přeje si Novak.

Úchvatné sídlo v Marbelle koupil Djokovič v roce 2020
Úchvatné sídlo v Marbelle koupil Djokovič v roce 2020