Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Hokejista Vrána rok po smrti ženy: Láska se slavnou atletkou!

Autor: Tadeáš Mahel

Loni v březnu se mu zhroutil svět. Jeho manželka Lindsey (†35) tragicky zahynula a on zbyl na výchovu sedmiletého syna Lea sám. Teď se Petr Vrána (37) zase zamiloval, jeho srdce patří oštěpařce Nikole Ogrodníkové (31).

Ta zpráva zarmoutila celý hokejový národ. Vránova kanadská manželka Lindsey se na zamrzlé nádrži Slezská Harta snažila zachránit pejska, probořil se pod ní led a ona utonula. Kapitán Třince pár týdnů truchlil, na play off se ale vrátil a svůj tým dovedl k titulu. A především vychovával syna. „Snažím se být pro malého oporou, ale někdy je až srdcervoucí vidět, co prožívá v jeho letech, místo toho, aby byl šťastný a objevoval svět,“ řekl pro iDnes. cz. Teď už se ale oba Vránové dokážou šťastně smát.

Pohnuli se vpřed

Nový sportovní pár na Instagramu »provalila« sama Ogrodníková . „Uctěte minulost a společně se pohněte vpřed,“ napsala stříbrná oštěpařka z mistrovství Evropy 2018 ke snímku, na kterém pózuje spolu s Petrem i malým Leem. A kdyby někdo zůstával na pochybách, atletka k tomu přidala dvě srdíčka a výmluvný dodatek: „My,“ napsala. Tak ať je tenhle vztah plný štěstí a lásky!

Ogrodníková popsala svá tetování: s hokejistou žila v Itálii, mazat ho nebude
Video se připravuje ...

Česká atletka Nikola Ogrodníková chodí s hokejistou Petrem Vránou
Česká atletka Nikola Ogrodníková chodí s hokejistou Petrem Vránou