Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Spor Pljuščenkových kvůli synovi: »Malý car« je podle táty bez talentu!

Autor: sm

Vlastní krvi nevěřil! Jana Rudkovská  přiznala, že se svým manželem Jevgenijem Pljuščenkem rozhodně nesdílí všechny názory. Jednou z věcí, kvůli které se dostali do sporu, byl pohled na krasobruslařskou kariéru syna Alexandra (9). Pljuščenko dal totiž za pravdu lidem, kteří tvrdí, že v »malém carovi« není špetka nadání...

„Manželé si většinou notují, ale rozhodně to neplatí pro mě a Jevgenije. Často máme odlišné názory, zejména na sport. Tak se mi třeba snažil vysvětlit, že Taťána Tarasovová (legendární ruská trenérka, pozn. red.) má svým způsobem pravdu, když říká, že v Sašovi nevidí žádné zvláštní nadání,“ přiznala ruské televizi Rudkovská, která má spolu s dvojnásobným olympijským vítězem kromě Alexandra také syna Arsenije.

Přiznání Rudkovské působí dost zvláště, vezmeme-li v úvahu, jak Pljuščenko svého syna cvičí a vozí ho s sebou po svých show. Skoro jako by se chybějící nadání snažil nahradit tvrdou dřinou.

Ambiciózní matka se ale nadějí na synovu zářnou budoucnost na ledě nevzdává. „Jevgenij sám prý v deseti letech také nevynikal ničím zvláštním, dokud se nedostal do rukou trenéra Alexeje Mišina," vysvětluje, proč se karta ještě může obrátit.

Na synově talentu se sice slavná Ruska nedokázala se svým mužem shodnout, žádná Itálie ale u prominentního páru nejspíš nepanuje. Spojuje je záliba v luxusu a neutuchající podpora Vladimíra Putina, který dokonce nasypal státní peníze do jejich »vlastenecké show«.

Malý Pljuščenko nemá podle svého otce talent.
Malý Pljuščenko nemá podle svého otce talent.