Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Pljuščenkovi jeli z donucení na dovolenou mimo civilizaci?! Jídlo jim denně dováží lodí

Autor: sm

Vlastenecká show a neutuchající podpora prezidenta Putina dala evidentně Pljuščenkovi zabrat. Někdejší krasobruslařský šampion se proto rozhodl, že je nejvyšší čas si odpočinout a vyrazil si s rodinou na dovolenou do míst, kde je nikdo nebude rušit. Fanoušci si ale všimli, že celý výlet vypadá tak trochu strojeně a přišli se zajímavou teorií...

Poslední show v rámci Pljuščenkovy »vlastenecké tour« zavála slavného sportovce i s rodinou do Soči. Rozhodl se proto, že je čas si na chvíli odpočinout a ve městě doslova »zakotvil«. Manželku Janu i s dětmi a přáteli naložil na jachtu a společně vyrazili na širé moře, kde teď tráví celé dny, daleko od civilizace.

Punc luxusu

Zpátky do města se dokonce nevrací ani pro jídlo, které si raději nechávají dopravovat lodí. Rudkovská samozřejmě blahobyt na vodě důkladně dokumentuje a sdílí s fanoušky. Běžný Rus si sice momentálně nejspíš nemůže finančně vyskakovat, ale ani to manželku šampiona neodrazuje od toho, aby záběry z velkých hostin na lodi prokládala doporučením na kosmetiku luxusních značek.

Přesto, že je Pljuščenko s rodinou většinu dne daleko od přístavu, podle obsahu na sociálních sítích se rozhodně nenudí a naopak mu dělá dobře, že po všech starostech může mít chvíli klid. Kromě toho, že ze všech stran poslouchá, aby se jako zarputilý podporovatel Putina vzpamatoval, měl totiž nedávno také prodělat infarkt. Vrásky na čele mu navíc nejspíš udělal i údajný zloděj, kterému měl šampion z Turína naivně dát 31 milionů rublů.

Dovolená z donucení?

Přesto, že rodina vypadá na jachtě spokojeně, někteří fanoušci se podivují nad tím, že se Rudkovská jako milovnice luxusu spokojila s dovolenou v rodné hroudě. Jeden z komentujících přišel se zajímavou teorií: „Jo, Rospotrebnadzor (Ruská federální služba pro dohled nad ochranou práv spotřebitelů a lidským blahobytem pozn. red) dal všem hvězdám příkaz, aby jely na dovolenou do Ruska a přilákaly masy. Nejraději by teď byla na Maledivách.“

Vzhledem k tomu, jaké ódy pěla nedávno manželka mluvčího Kremlu a krasobruslařka Navková na Moskvu, kterou všem doporučovala navštívit, se tohle tvrzení nezdá být úplně nereálné.

Nakonec, i ono přílišné vychvalování Soči, které Rudkovská přidává na sociální sítě, se zdá být trochu podezřelé...

Rudkovská na jachtě ráda pózuje
Rudkovská na jachtě ráda pózuje