Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Další slavná Šafářová? Dceru tenistky trénuje děda!

Autor: pl

Tenistka Šafářová patří mezi slibné talenty, a už brzy může prorazit ve světové špičce. Že by pohled do minulosti? Naopak! Zhruba tahle věta může za několik let zaznít u dcery někdejší hráčky Lucie Šafářové a hokejisty Tomáše Plekance. Pod svá trenérská křídla si malou Leontýnku (2) vzal znamenitý trenér - její děda Milan.

Zatím tedy netrénuje na kurtech, ale na zahradě za domem. Talent ale po své mamince nezapře. „Dívat se na balon….nádhera, nádhera!“ povzbuzuje Leontýnku ve videu na instastories otec Lucie Šafářové Milan, který už má s trénováním tenisu zkušenosti. Dobře tak ví, jak nastartovat úspěšnou kariéru.

,,Leontýnka byla na víkend u babi s dědou...děda už zase jede pecky," napsala Šafářová k videu. ,,A poslouchá jak hodinky. To se mi nepodaří, holt dědovi se neodmlouvá," doplnila.

„No už ti to začíná jít,“ pochválil děda svou vnučku po úspěšném úderu. Leontýnka je samozřejmě ještě na samém začátku, a v tenisu dělá první krůčky, ale vypadá to nadějně. „Nápřah dozadu s raketou,“ dirigoval dědeček Milan. „Krásný balon,“ ocenil otec Lucie švih své vnučky.

Milan Šafář je příkladným dědečkem, a po své dceři Lucii přivádí k tenisu i malou Leontýnku
Milan Šafář je příkladným dědečkem, a po své dceři Lucii přivádí k tenisu i malou Leontýnku