Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Pastrňák, Červenka, Berdych a další paří ve Varech: Z kocoviny se dostávají sportem!

Autor: ptr

Dostaveníčko české smetánky se koná každoročně začátkem července v Karlových Varech. Zdejší filmový festival patří k největším a nejznámějším akcím v České republice. Není proto divu, že se mezi řadou herců, zpěváků a dalších umělců vyskytne i mnoho sportovců. Mezi nejblyštivější příklady patří rozhodně hokejové hvězdy David Pastrňák (26) a Roman Červenka (36), nebo také bývalý tenista Tomáš Berdych (36).

A čím se sportovní honorace baví? Nejen filmy a party! Čas si našli i na pohybové aktivity. Po náročných večírcích je nutné dopřát tělu i kapku pohybu. Proto se během festivalu uskutečnil malý tenisový deblový turnájek. Hokejoví reprezentanti Pastrňák s Červenkou utvořili údernou dvojici, ale na příčky nejvyšší jim přece jen trochu chybělo.

Není překvapením, že vítězství nakonec zapsal pár Tomáš Berdych a Martin Damm. Bývalá světová čtyřka v páru s grandslamovým vítězem ze čtyřhry na US Open 2006 ukázali, že i léta po ukončení aktivní kariéry mají raketu stále dokonale pod kontrolou. Večerní aktivity však jednoho z nejlepších tenistů české historie už pořádně znavily. Fotografové zachytili zmoženého Tomáše, jak zívá opřen o stěnu.

Že »Pasta« s »Červusem« nezapomínají ani na svůj primární zdroj obživy a udržují se v kondici i na ledě, dokázali již pár dní předtím, kdy si střihli rekreační hokej společně s dalšími slavnými sportovci. Mezi těmi nechyběl ani populární fotbalový obr Jan »Dino« Koller. Paradoxem tohoto klání ovšem bylo, že neomylný střelec Pastrňák si pro tentokrát navlékl gólmanskou výstroj a čelil projektilům ostatních.

Festival v Karlových Varech Tomáše Berdycha unavil
Festival v Karlových Varech Tomáše Berdycha unavil
Hokejista David Pastrňák s krásnou partnerkou: Vary propařil!
Video se připravuje ...