Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Hvězdný ukrajinský boxer Usyk se vrátil domů: Rusové se tam pěkně vyřádili!

Autor: ptr

Po téměř půlroce se opět dostali domů. Boxer Oleksandr Usyk (35) s manželkou Katerynou oslavili návrat na rodnou Ukrajinu a osobně se přesvědčili o škodách, které jim ruští vojáci doma způsobili. A pohled to nebyl pěkný!

Rusové dům světoznámého boxerského šampiona zabrali, když se připravoval v Saúdské Arábii na boj s Britem Anthonym Joshuou. Stavbu údajně využívali jako základnu a když ji opustili, tak za sebou zanechali pořádnou spoušť. Ani poničený domov ale Usyka samozřejmě nezlomil. Naopak se on i jeho manželka radují ze starého známého prostředí.

Kateryna sdílela fotografie poškozené zahrady a poté i fotku svého milovaného manžela, jak ihned po návratu vztyčil na brance ukrajinskou vlajku. „Ruský svět dorazil do našeho domu. Zvířata. Všechno zničili, jako vždy,“ popsala snímky zničeného okolí domu.

„I když jsem byla pět měsíců po Evropě, psychicky jsem neopustila Ukrajinu ani na den, chyběla mi, trpěla jsem a snila o návratu. Teď jsme doma! Jsme šťastní! Co mě tyto měsíce naučily? Važte si domova a milujte každé město. Jsme nejlepší a jsme nejsilnější. Vím to jistě,“ oslavila následně na instagramu návrat Kateryna.

Boxer Usyk před svým domem.
Boxer Usyk před svým domem.

Boxerský šampion Usyk v Hradci: Ukrajině pomůžu v ringu. Putin? Nemám slov
Video se připravuje ...