Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Lucka utěšitelka! Partner Vondráčkové Polívka prohrál klíčovou bitvu

Autor: pl

Nejdůležitější zápas kariéry a nová partnerka Lucie Vondráčková (42) v hledišti. Přesně takový byl sobotní večer fightera Zdeňka Polívky (24), který se ve Frankfurtu utkal v klíčovém souboji proti Samuelu ,,Pirátovi" Krištofičovi (32). Důležitý duel ale nezvládl, a nakonec prohrál.

Jako favorit vstupoval do zápasu Krištofič, a podle toho to taky během zápasu vypadalo. Většinu souboje strávili oba zápasníci nalepeni k sobě u pletiva. Pirát ale předvedl ve třetím kole solidní koleno, které ale Polívka ustál.  Na body však nakonec vyhrál slovenský zástupce.

Zda bude klíčovou bitvu svého milého sledovat přímo v hledišti i populární zpěvačka, nebylo do poslední chvíle jasné. „Jestli se objevím na jeho zápase? To uvidíte sami. Když tam budu, tak tam budu,“ řekla Blesku před zápasem se smíchem Vondráčková. Na záběrech Oktagon.tv z bitvy sice vidět nebyla, na instagramu se ale objevila ve stories Zdeňkových podporovatelů. Polívkovi se tak jistě dostalo útěchy od své partnerky hned po zápase.

I přes prohru teď hvězdný pár jistě čeká krásné období. Polívka dosud, jako správný profesionál, soustředil veškerou energii ke svému zápasu a nechtěl se ke vztahu se zpěvačkou vůbec vyjadřovat. Teď když je po všem, může to Lucce vynahradit... 

Lucka Vondráčková fandila svému příteli v hledišti.
Lucka Vondráčková fandila svému příteli v hledišti.