Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Má už Gisele náhradu za Bradyho? Místo hvězdy trenér bojového umění

Autor: pl

Tak už to vypadá, že bývalá topmodelka Gisele Bündchenová (42) si už za hvězdného hráče amerického fotbalu Toma Bradyho (45) našla náhradu. Na dovolené v Kostarice byla totiž spatřena po boku potencionálního nápadníka. Oním mužem má být kouč jiu-jitsu. 

Konkrétně se jmenuje Joaquim Valente, a žije v Miami. Společně s Gisele se podle informací webu TMZ znají bezmála rok a půl. Nejdříve na jeho lekce začala chodit ona sama, a později přihlásila na jeho tréninky i své dvě děti Benjamina (12) a Vivian (9).

Právě s dětmi si oba na dovolené zašli na společnou večeři. Kostarika je pro rodačku z Brazílie o to pikantnější, že tam byla na dovolené s Bradym mimo sezonu. Před více než rokem navíc Gisele nafotila společně s Joaquimem společné fotky pro magazín Dust.

Silnější a sebevědomější

„Od té doby, co jsem začala cvičit sebeobranu, se cítím mnohem silnější a sebevědomější. Myslím si, že je to důležitá dovednost pro všechny, ale hlavně pro nás ženy,“ napsala Gisele v únoru na sociální síť k sestřihu jejího tréninku.

Anonymní zdroj blízký slavné ex-modelce ale řeči o novém vztahu vyvrací. Podle něj se na dovolené v Kostarice pouze potkali s přáteli. Mělo tam být celkem šest dospělých a osm dětí. Další zdroj je ale na pochybách. „Vždycky se zdálo divné, že jednoho dne náhle ukončila manželství,“ citoval web TMZ jízlivou poznámku onoho zdroje. Na výsledek, jak to mezi těmi dvěma vlastně je, si budeme muset ještě nějakou dobu počkat. Gisele byla za sedminásobného vítěze Super Bowlu provdána 13 let.

Gisele je na dovolené v Kostarice společně se svým trenérem jiu-jitsu. Je mezi nimi i něco víc?
Gisele je na dovolené v Kostarice společně se svým trenérem jiu-jitsu. Je mezi nimi i něco víc?