Čtvrtek 2. května 2024
Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej
Oblačno 22°C

Jordánová ukázala dceřinu reakci na tátův návrat. Sama se dojemně rozloučila s Ruskem

Autor: sm

Takový konec si Lucie Jordánová bohužel nepředstavovala. Bez poslední návštěvy, bez možnosti si ještě naposledy vychutnat atmosféru, kterou si zamilovala. Její muž ukončil svou hokejovou štaci v Rusku a uzavřel tím kapitolu, po které se Lucii bude podle jejího vyjádření stýskat.

Manželka hokejového obránce Michala Jordána se ze svých pocitů vypsala na sociálních sítích: „Uzavírá se nám jedna životní kapitola a chci se rozloučit s úžasným místem, kterému jsme říkali druhý domov. Milý Khabarovsk. Poslední dny jsou těžké. Loučíme se. Je mi to moc líto. Chtěli jsme ještě naposled přiletět těch milion hodin a vidět tě, a zažít vše, co jsme s tebou zažívali. Neskutečnou zimu, hory sněhu, úžasný hokej, úžasný balet pro Stellu, vidět našeho Denise, který je pro nás rodina, a ostatní přátele . Díky Tobě jsme viděli kus světa! Chtěla jsem ještě udělat cheesecaky do kabiny. Vidět nejlepšího maskota a chodit 5 minut na zimák. Ale nějak nám tohle už není osudem a musíme to přijmout,“ napsala Lucie s těžkým srdcem k videu, které obsahuje řadu fotek a videí ze společných chvil v Rusku. 

„Stejně takhle mi chybí už 7 let USA a nejkrásnější město Charlotte. A proto vím, že nikdy nezapomenu. Navždy budeš v našich srdcích. Děkujeme za vše. Je čas přijmout změnu a zažít další hokejová dobrodružství,“ ukončila Lucie pozitivně a přidala poděkování pro samotný klub.

Situaci zkomplikovala Putinova válka i zranění

Důležitý zvrat byl v případě rodiny Michala Jordána nejen ruská invaze na Ukrajinu, na základě které se začala vyostřovat situace a ministerstvo zahraničí vyzvalo občany ČR v Rusku, aby zemi opustili, ale také zranění hokejistovy manželky. Právě problém s nohou byl podle klubu důvod, proč se Jordán rozhodl ukončit své angažmá v Chabarovsku.

Na sociálních sítích také ukázala Lucie Michalův příjezd domů. Dcera Stella totiž netušila, že se její tatínek vrací a o to dojemnější pak bylo jejich shledání, když se holčička po krátkých rozpacích rozběhla tátovi do náruče.

Stella si nejdříve nebyla jistá, co se děje...
Stella si nejdříve nebyla jistá, co se děje...