Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Ženy anglických fotbalistů už nebydlí na luxusní lodi: Na co si stěžovaly?

Autor: pl

Astronomických 28 miliard korun. Přesně takovou hodnotu má luxusní parník v Kataru, na kterém až donedávna bydlely ženy anglických fotbalistů. Jenže ani velký přepych nestačil k úplnému štěstí partnerek. Co konkrétně jim vadilo?

Ještě nedávno na lodi slavily jako o život, a to tak, že vypily celý bar! Nyní se ale partnerky fotbalistů anglické reprezentace podle plánu přestěhovaly do hotelu v Dauhá, tak jak bylo v plánu. Prvních čtrnáct dní tedy strávily na přepychovém parníku MSC World Europa, a některé z dam se „pochlubily“ zajímavými zážitky.

Močil z pátého patra

Podle britského deníku Daily Mail si ženy beka Harryho Maguirea (29) a útočníka Jacka Grealishe (27), Fern (28) a Sasha (26), stěžovaly hned na několik věcí. V první řadě na jedince, který močil z pátého patra.

Jak dále uvedly, ubytování na ně vůbec nezapůsobilo, a musely se vypořádat s pocitem izolace od svých mužů. Do toho všeho během noci téměř nonstop proudily na palubu davy opilých a hlasitých fanoušků, takže se kolikrát ani pořádně nevyspaly. Mimo jiné měly problém se hráčům dovolat.

Radost jim tak alespoň udělal postup do čtvrtfinále přes Senegal, který fotbalisté Albionu zdolali výsledkem 3:0. V boji o semifinále se v sobotu utkají proti Francii od 20 hodin.

Maguireova polovička Fern (vlevo) si pobyt na lodi během MS v Kataru moc neužila
Maguireova polovička Fern (vlevo) si pobyt na lodi během MS v Kataru moc neužila