Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Tahle kráska nahradila Gisele? Slavný Brady se údajně schází s Miss Slovensko!

Autor: ptr

Jedna z největších hvězd amerického sportu po rozchodu příliš dlouho nesmutnila. Slavný quarterback Tom Brady (45) si už údajně našel náhradu za svou exmanželku. Supermodelku Gisele Bündchenovou (42) měla nahradit krásná Slovenka Veronika Rajeková (26), která je dokonce Miss své domoviny za rok 2016.

Od rozchodu dlouholetého páru uplynuly jen dva měsíce a Brady už je spojován s novou ženou. Rajeková, kterou sleduje na Instagramu 3,2 milionu fanoušků, je úspěšnou modelkou a není tak divu, že by mohla zaujmout i takovou hvězdu, jakou Brady bezesporu je.

Spekulace o rodícím se vztahu přiživila krásná Veronika i tím, že se vyfotila na stadionu Buccaneers, za které Tom hraje a navíc v jeho dresu. V popisu příspěvku mimo jiné uvedla, že fotbalovou ikonu miluje. „Viděla jsem legendu znovu, když se mě někdo zeptá, jestli miluji Bradyho, ano, miluji ho a ukažte mi někoho, kdo ne. Dokonce i jeho hejtři ho milují, protože vědí, že je nejlepší!“

Vyznání je samozřejmě velmi neurčité, ale zprávy o nové lásce přicházejí z více stran. Je otázkou zda se dočkáme v dohledné době veřejného přiznání, nebo se i z důvodu nedávného rozvodu bude Brady ke svému soukromí chovat ještě obezřetněji než dříve.

Slovenská Miss Veronika Rajeková
Slovenská Miss Veronika Rajeková