Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Soukalová se konečně ozvala fanouškům na instagramu: Překvapivá slova o zmizení v Alpách!

Autor: pl

Prožila si chvíle beznaděje, ale nyní už je zase všechno v pořádku. Bývalá biatlonistka a moderátorka pořadu Show Time na Primě Gabriela Soukalová (32) se na instagramu rozepsala o zážitku, kdy se nedávno ztratila v italských horách. Pokud byste ale čekali slzavé údolí, jste na omylu. Gábina je totiž ráda, že si tuhle šílenost prožila!

„Milí přátelé, chci se vám teď trochu omluvit, že nejsem v poslední době na instagramu moc akční,“ začala Soukalová své vyprávění. „Nevím, do jaké míry má na té lenosti podíl i fakt, že jsem zažila nevšední zážitek během dovolené v Itálii, kdy jsem se ztratila v neznámém terénu v horách. To jste možná někteří zaregistrovali.“

Podle Gábiných slov ji tam čekala celá řada zkoušek, při kterých si dvojnásobná stříbrná olympijská medailistka sáhla až na dno svých sil. „Někomu se může zdát lehké se odtamtud dostat, pro mě osobně to ale byla jedna z nejtěžších životních zkoušek,“ přiblížila drama svým sledujícím, kterých má na sociální síti přes 120 tisíc.

Jsem ráda, že se to stalo

„Uvědomila jsem si díky té situaci spoustu věcí, a ve finále jsem ráda, že se to stalo a mohla jsem se o sobě dozvědět spoustu nového, o čem jsem neměla ponětí. Život je někdy plný neuvěřitelných situací, které si člověk nedokáže nejen vysvětlit, ale ani představit,“ prozradila o sobě.

Jde ale vidět, že zážitek Gábinu z hlediska navštěvování přírody nepoznamenal. Místo vyhýbání se tráví od té doby podle svých slov v přírodě každou volnou chvíli. „Není od věci si občas uvědomit nejen svou smrtelnost, ale i fakt, že máme jedinečný dar tělesnosti a můžeme prožít naše životy na téhle nádherné planetě. Kdo ví, jestli ještě budeme mít nějakou další šanci. Tak žijme tady a teď každý moment naplno,“ napsala Soukalová na závěr svého vzkazu.

Gabriela Soukalová na instagramu popsala své drama v italských horách. Podle svých slov je ráda, že se to stalo
Gabriela Soukalová na instagramu popsala své drama v italských horách. Podle svých slov je ráda, že se to stalo