Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Šílená smrt rakouského fotbalisty: Kahramana zastřelili na ulici ve Vídni!

Autor: sm, ČTK

Rakouskem ve středu otřásla zpráva o drsné vraždě v hlavním městě. Přímo na ulici tam byl zabit bývalý úspěšný fotbalista Volkan Kahraman (†43). Podle tamních médií následně pachatel spáchal sebevraždu. Podle všeho za tragédií stála žárlivost...

Bývalý rakouský fotbalový reprezentant Volkan Kahraman byl dnes krátce před polednem zastřelen na ulici ve Vídni. Informovala o tom agentura APA. Třiačtyřicetiletého někdejšího záložníka zabil v hádce před řadou svědků o tři roky starší muž, který pak spáchal sebevraždu. Policie zatím totožnost oběti nepotvrdila.

Vídeňský rodák Kahraman patřil mezi velké talenty rakouského fotbalu. Začínal v Austrii Vídeň, odkud v 15 letech odešel do Feyenoordu Rotterdam. V Nizozemsku působil také v Excelsioru Rotterdam a pak v Turecku v Trabzonsporu a Erzurumsporu, než se vrátil do Rakouska. Za reprezentaci odehrál tři zápasy.

Deník Heute informoval o tom, že ačkoliv pozadí tragédie zůstává prozatím nejasné, zdroj z fotbalistova okolí tvrdí, že svou roli sehrála žárlivost. Kahramana údajně zabil muž, který byl jeho blízkým přítelem a také obchodním partnerem.