Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

To je ale kus! Dcera legendárního Gretzkyho se provokativně odhalila

Autor: pl

Kariéra bývalého hokejového útočníka Waynea Gretzkyho (62) byla dokonalá. V historických tabulkách NHL kraluje jak gólům, tak i nahrávkám a bodům. Stejně dokonale se jeví i jeho dcera Paulina (34), která se nedávno na sociální síti provokativně pochlubila svou postavou v plavečkách.

Manželka hvězdného golfisty Dustina Johnsona (38) se vyfotila před zrcadlem v brýlích a béžovočerných plavkách, čímž dala na odiv své úžasné tělo. Fotky pak dala na instastories. To ale nebylo vše.

Svým více než milionům sledujícím ukázala ještě víc. Ven dala také snímek, jak je v bikinách otočená zády. A výsledek rozhodně stál za to! Dustinovi musí tedy nejeden muž závidět. Nejen manželku, se kterou měl svatbu loni v Tennessee, ale i jeho obří kontrakt z loňska, kdy jej golfová tour LIV Golf přetáhla z PGA k sobě za téměř tři miliardy korun!

Někteří mu tohle rozhodnutí vyčítali, ovšem Paulina se svého muže zastala. „Nemyslím si, že Dustin se pro své děti někdy rozhodl špatně. Lidé musí pochopit, že rozhodnutí přejít k LIV udělal hlavně kvůli nim,“ svěřila se v dokumentární sérii Full Swing. „Já ty lidi samozřejmě chápu. Můj táta hrál hokej. Někdy zápas vyšel tak, že nebyl doma na moje narozeniny. Tehdy jsem se tomu divila, ale teď vím, že to dělal pro mě.“ Johnson se tak po turnajích kontroverzní tour vrací nejen k dětem, pro které to dělá, ale také ke své sexy ženě.

Úchvatná postava dcery legendárního hokejisty Gretzkyho
Úchvatná postava dcery legendárního hokejisty Gretzkyho