Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Oslava ve stylu věhlasného klubu: Dcera (34) legendy Gretzkyho slavila narozeniny!

Autor: pl

Letos má za sebou svatbu, a teď i velice vydařenou oslavu narozenin. Řeč je o Paulině Gretzky (34), dcery legendárního hokejového útočníka Waynea Gretzkyho (61), nejproduktivnějšího hráče v historii NHL. 

Jako v proslulém newyorském nočním klubu Studio 54. Přesně takhle si museli hosté připadat na narozeninové oslavě Pauliny, která se nesla právě v tomhle duchu. Nemohly tak chybět ikonické kolečkové brusle nebo disko koule, kterých bylo na místě opravdu požehnaně. Sama Paulina pak v lesklých šatech vypadala jako jedna z nich.

Speciální sako jako vzpomínka

Na sociální síti se ještě například pochlubila velkým neonovým nápisem „Paulina´s Studio 34“, což byl odkaz na zmiňovaný klub. Dále na hosty čekalo jídlo při svíčkách, zatímco jim nad hlavou visely desítky stříbrných balónků. Rodačka z Los Angeles, která má na Instagramu přes milion sledujících, sdílela i přípitek se svými přáteli a manželem Dustinem Johnsonem (38), který platí za špičkového golfistu.

A jaký měl z něj první dojem otec Wayne? ,,Řekl mi, že bych si ho měla vzít," citoval Paulinu britský deník The Sun. A letos v dubnu se tak stalo. Sám pyšný táta se party pochopitelně také účastnil a své dceři popřál jak přípitkem u přepychové večeře, tak na instagramu. "Všechno nejlepší, Paulino! Milujeme tě," napsal ke společné fotce z večírku na svůj instagram.

Johnson si navíc oblékl speciální sako. Nikoliv ovšem to zelené, které získal po triumfu na The Masters v roce 2020. Tohle bylo mnohem osobnější. Vnitřní stranu saka totiž tvořily fotky z jejich svatby jako vzpomínka na překrásný den. Ten měla Paulina díky rodině a přátelům i nyní. A co na tom, že narozeniny má až v pondělí 19. prosince. Chuť slavit zkrátka byla už teď!

Gretzkyho dcera Paulina oslavila narozeniny ve stylu věhlasného newyorského klubu Studio 54
Gretzkyho dcera Paulina oslavila narozeniny ve stylu věhlasného newyorského klubu Studio 54