Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 22°C

Tenistka Ósakaová překvapila fanoušky: Pochlubila se bříškem!

Autor: ptr

Patří mezi největší hvězdy tenisového světa, ale aktuálně ji na kurtu ještě nějaký čas neuvidíme. Čtyřnásobná grandslamová vítězka Naomi Ósakaová (25) je totiž v očekávání. Japonka si své soukromí celkem pečlivě chrání a tak bylo překvapením, když sama zveřejnila fotografie, kde se chlubí těhotenským bříškem.

Milovnice módy oznámila v lednu, že je v požehnaném stavu a na dobu neurčitou přerušuje svou sportovní kariéru. Nyní se tedy poprvé pochlubila veřejně i svou fotkou a rostoucím miminkem. Na snímcích se navíc velmi spokojeně usmívá, což u ní nebývá úplně zvykem. Je vidět, že těhotenství má na populární tenistku blahodárný vliv.

Nedávno si ze sebe dokonce udělala legraci, když uvedla, že jediný důvod aby v tomto období vyšla na veřejnost, byla světoznámá zpěvačka. „Pouze Rihanna mě přiměla, abych vyšla z domu,“ pronesla Naomi poté, co měla těhotná barbadoská kráska neuvěřitelnou show během Super Bowlu v Arizoně. Stejně jako ona sklízí i Ósakaová nyní za svou odvahu spoustu pochval a uznání.

Těhotná tenistka Naomi Ósakaová
Těhotná tenistka Naomi Ósakaová