Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Salákovi a jejich nádherné bydlení na Bali: Vila na prodej kvůli duchovi?!

Autor: pl

Je libo dům duchů? Manželé Salákovi se možná jednoho takového budou zbavovat! Zdá se totiž, že do jejich luxusní vily na exotickém Bali, se nastěhovaly nadpřirozené síly. Nevěříte?

Ostrov bohů a démonů. Takovou přezdívku má oblíbená turistická oblast Bali, ve které to v poslední době žije. Nebo spíš nežije, když vezmeme v úvahu pradávnou tradici...

„Včera byl na Bali Nový rok, Nyepi, den ticha a klidu. Během tohoto svátku nesmí obyvatelé ani turisté vycházet z domu, protože se traduje, že nad ostrovem krouží zlí duchové. Pokud nikoho neuvidí, zase odletí pryč,“ vysvětlila Saláková na instagramu. Pověra také žádá, aby se po setmění nikde nesvítilo a ostrov vypadal vylidněn.

Kdybych nezažila, neuvěřím

V luxusní vile, kterou Saša s Míšou pronajímají, se ale pravděpodobně jeden takový zlý duch vyskytl! Tedy alespoň podle českých nájemnic, které se s historkou svěřily Salákové. „Kdybych neměla podobnou zkušenost z našeho posledního pobytu, asi bych úplně nevěřila,“ přiznala a začala popisovat, co jí ženy vyprávěly. „Ve dvě v noci někdo vejde do jednoho z našich pokojů, zatáhne závěsy, rozsvítí si a zamkne za sebou. Ráno v zamčeném pokoji nikdo není.“

Následně přidala duchařskou historku, která zahrnovala i její děti. „Předposlední den před odletem jsem měla s dětmi podobnou zkušenost. Okolo půlnoci na nás někdo ťukal na zeď, jako když ťuká člověk.“ Míša ležela sama se synem Hugem a bála se pohnout. Děti o patro níž utekly do pokoje za tátou, protože byly celé vyděšené. „Druhou, poslední noc jsem poprosila Sašu, jestli by si do pokoje k Hugovi nemohl lehnout on. Dopadlo to tak, že i on v noci klepání nevydržel a musel se jít vyspat jinam,“ zakončila polovička někdejšího brankáře Sparty.

Další setkání s tajemnem Míša rozhodně riskovat nehodlá. "Kdyby někdo chtěl tohle kouzelný místo s kouzelným kámošem, vila bude na prodej. A pokud jí neprodáme, vrátím se tam jen pod podmínkou, že se frajer rozhodne vydat o dům dál, třeba hned k sousedovi," má jasno. 

Ve vile Salákových prý straší
Ve vile Salákových prý straší