Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Kobzanová prozradila: Proč nebyl Frolík u porodu?

Autor: pl

Hokejista Michael Frolík (35) prožívá hektické, ale šťastné období. Zatímco bojuje s Libercem ve čtvrtfinále proti Hradci Králové, jeho žena Diana Kobzanová (41) opečovává novorozenou dcerku Nelly, která přišla na svět před dvěma týdny. Ofenzivní bombarďák ale u porodu nebyl. Proč? Vysvětlení přinesla sama modelka.

„Protože se šíří zbytečné drby,“ zní začátek vysvětlení Kobzanové na instagramu, který kvůli tomuto prohlášení na chvíli znovu zprovoznila. „Nelly Frolík 9.3.2023. Narodila se trošku dřív, na Floridě. Aby bylo jasno, manžel by u plánovaného porodu byl, bohužel to díky předčasnému, neplánovanému porodu nestihl,“ uvedla modelka důvod, proč táta nepřivítal na světě malý uzlíček štěstí.

Sám Frolík chtěl být se svými děvčaty, ale jeho partnerka mu řekla, ať v této nejdůležitější části sezony zůstane s týmem a pomůže k nejlepšímu výsledku ve vyřazovacích bojích. „Tatínka si užijeme, až splní klubové povinnosti,“ prozradila velkorysá Diana v závěru svého vzkazu.

Nelly je tak pro slavný český pár už třetí dcerou, kterou na světě přivítali. Kromě ní mají spolu ještě dcery Ellu (8) a Lily (4). Stejně jako Nelly, i její sestřičky se narodily v zámoří, kde Frolík strávil třináct let. V nejlepší hokejové lize světa odehrál český forvard 858 utkání za Floridu, Chicago, Winnipeg, Calgary, Buffalo a Montreal. V roce 2013 zvedl v dresu Blackhawks nad hlavu Stanley Cup.

Do třetice všeho dobrého. Hokejista Michael Frolík má s modelkou Dianou Kobzanovou další dceru!
Do třetice všeho dobrého. Hokejista Michael Frolík má s modelkou Dianou Kobzanovou další dceru!