Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Koller slavil padesátiny: Pořádně to roztočil! Víno, ženy, zpěv a tanec

Autor: Petr Němec, pl

Junák ze Smetanovy Lhoty nikdy nebyl palácový typ, ovšem oslava padesátin fotbalového velikána patří do parádního prostředí. Do slavného biografu Lucerna.

S pětapadesáti góly nejlepší střelec historie nároďáku Jan Koller tam pozval své kámoše a fanoušky. Z pódia jim vyprávěl kouzelný příběh své báječné kariéry.

Vybouřit se

„V pátek si dáme pivo. Těším se na vás,“ zval na mejdan milovník zlatavého moku »Dino« za vstupenky v relacích od 690 do 990 korun. Předehru obří akce Noc s legendou si obr Jan odehrál pohodovou večeří s půvabnou přítelkyní Zuzanou a povídal: „Padesátiny jsou milník, ale já nejsem nějaký bilanční typ. Spíš se snažím dívat dopředu a těším se na to, co mě bude čekat. Jedu si pořád ten svůj život. Snažím se hodně sportovat, abych se vybouřil a pak byl doma v klidu. Hlavně se nestresovat a být zdravý.“

Sportuje fakt hodně. Válí hokej, padel tenis a malý fotbal na Hanspaulce. „Bolí mě kolena, ale tam mě to baví. Hrajeme tam všichni v mém věku. Tam je to v pohodě a hlavně na menším hřišti,“ usmál se sympaťák Jan Koller.

A co vlastně oslavenec dostal k narozeninám? Od exfotbalisty Pavla Kuky obdržel víno. Mimo jiné si střihl tanec se svou půvabnou partnerkou Zuzanou tanec. Ale jen u toho to nezůstalo. Koller také zapojil hlasivky, když si dal duet společně se zpěvákem Petrem Kolářem. Šlo tedy vidět, že si Koller své narozeniny opravdu užil.

Legendární fotbalista Jan Koller oslavil padesátiny v Lucerně
Legendární fotbalista Jan Koller oslavil padesátiny v Lucerně