Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 24°C

Ruský hokejista Michkov v šoku: Jeho tátu našli mrtvého! Co se stalo?

Autor: sm

Hvězda KHL se topí v slzách. Ruský reprezentant Matvei Michkov (18) žil několik dní ve strachu kvůli svému otci, který od neděle za nejasných okolností zmizel. Přesto, že se hokejistova rodina modlila za to, aby se jim tatínek vrátil domů, pátrání po Andreji (†51) bohužel skončilo tragicky.

Zpráva o tom, že se Andrej Michkov nachází mezi pohřešovanými se objevila v ruských médiích během úterý. Jenže sotva se informace rozšířila mezi lidi, přišla zdrcující novina. Otce hokejisty Matveie Michkova našla policie mrtvého.

Andrej z domu odešel v neděli a evidentně neplánoval být venku dlouho. „Hned se vrátím,“ hlásil prý podle Match TV. Jenže zpátky už nepřišel. Policie po něm několik dní pátrala a nakonec rodinu musela seznámit s krutou zprávou. Michkovovo tělo bylo nalezeno bez známek života v rybníku v Soči.

Zdrcený hokejista krátce poté zveřejnil na sociálních sítích obrázek, na kterém je se svým otcem. „Byl jsi ten nejlepší táta. Jsem na tebe pyšný a taky tě miluji,“ napsal zlomeně. Na fotografii je Matvei oblečen do dresu a drží hokejovou medaili. Ruská média navíc řeší, že by Michkovova kariéra měla brzy pokračovat v NHL. Tam už se ale bohužel bude muset obejít bez podpory svého tatínka...

Michkov je zdrcený ze ztráty otce
Michkov je zdrcený ze ztráty otce