Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Hložkova půvabná Veronika: Výlet do světa pohádek!

Autor: sm

Jejího milého čeká zápas s Římem, ona mezitím vyrazila do města lásky! Partnerka Adama Hložka (20) zavítala do Paříže a někteří z fanoušků slavného fotbalisty okamžitě začali spekulovat nad tím, jestli se náhodou nezačíná péct spolupráce mezi rodákem z Ivančic a hvězdným týměm PSG. Veronika (22) měla ale ve francouzské metropoli jiné plány!

Hložkova partnerka se fanouškům pochlubila fotkami z centra Paříže. Během svého výletu ve Francii nemohla vynechat obhlídku slavné Eiffelovky, návštěva Louvru a jednu ze zastávek tvořila také slavná kavárna Café de Flore, kde se Veronika nechala vyfotit a po boku svých kamarádek si v podniku vychutnala šálek teplého nápoje.

Lákadlem, kterému se nedalo odolat byl také ale prařížský Disneyland, do kterého Hložkova přítelkyně zavítala. S kamarádkami se kochaly pohádkovým prostředím a čelenkami se stylizovaly do animované postavičky Minnie. Zkrátka správná holčičí jízda!

Adam Hložek má oproti tomu na programu spíše pracovní věci. V rámci Evropské ligy se jeho tým Leverkusen totiž v pátek střetne na domácí půdě s italským AS Řím.

Veronika si užívá Paříž
Veronika si užívá Paříž