Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Haraslín se stal podruhé tátou! V sestavě Sparty chybí

Autor: ptr

Když se daří, tak se daří. Přesně to by si mohl nyní říkat sparťanský křídelník Lukáš Haraslín (26). Poté, co se jeho klub opět přiblížil k vysněnému titulu, tak se slovenský reprezentant dočkal další obří radosti. Narodilo se mu druhé děťátko!

Poslední dobou byl jako na jehlách. V nejklíčovější okamžik sezóny očekával napjatě narození druhého potomka, a nakonec kvůli němu přijde o důležitý duel se Slováckem v honbě za titulem. Bude tak kamarádům držet palce jen zpovzdálí a doufat, že den po narození dcerky se dočká i titulu. Alespoň ty první nervy má už tedy za sebou a mohl se vyfotit s novorozenou dcerkou v náručí.

„Princezna Thea. Děkuji Nikol,“ představil Haraslín dcerku s kouzelným jménem světu a zároveň poděkoval manželce. Dvouletý syn Luca se tak dočkal prvního sourozence. S gratulací okamžitě přispěchali jak aktuální, tak i bývalí spoluhráči a samozřejmě i samotná Sparta, která fotografii tatínka prosdílela. „Obrovská gratulace Lukáši. Ať vám Thea dělá jen samou radost,“ popřáli Letenští.

Lukáš Haraslín se dočkal druhého potomka.
Lukáš Haraslín se dočkal druhého potomka.
Sparta - Slavia: Nádherný přímák od Haraslína! Takhle by to netrefil ani Ronaldo, 1:0
Video se připravuje ...