Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Vémola odkryl svou tvář: První foto po krvavé porážce!

Autor: pl

Od svého soka Patrika Kincla (33) dostal pořádnou nakládačku. Pozápasové záběry hvězdného zápasníka MMA Karlose »Terminátora« Vémoly (37) vypadaly opravdu děsivě. Jak je na tom bijec několik dní po prohře? To sám prozradil na sociální síti.

Své vítězství, které proti Kinclovi zaznamenal před pěti lety, nezopakoval. Vémola minulou sobotu prohrál proti rodákovi z Hradce Králové na body a pás šampiona střední váhy Oktagonu nezískal. Po zápase navíc nevypadal vůbec dobře. Odnesly to hlavně oči. Obličej měl samou podlitinu, a k tomu i zkrvavený nos.

Nyní se svým fanouškům přihlásil skrz instagram, kde na ,,storíčko" přidal fotku, jak pózuje u jídelního stolu. Mnohem lepší obrázek o Vémolovi si ale lidé udělají v následujícím videu, kde popřál českým hokejovým reprezentantům hodně štěstí ve čtvrtfinálovém souboji proti USA. ,,Vím, že je Amerika nabitá, ale držím palce. Věřím, že to zvládnete," vzkázal hokejistům, zatímco měl na sobě tmavé brýle.

A jak vypadal? Mnohem lépe. Zápas proti Kinclovi už připomínal jen pokřivený nos. Mimo to ani nešlo poznat, že by Vémola ještě ani ne před týdnem utrpěl krvavou porážku.

Vémola se po prohře opět ukázal veřejnosti
Vémola se po prohře opět ukázal veřejnosti