Ondřej Němec
23. května 2023 • 17:17

Kincl ukázal, co se dělo v šatně: Pět let! A on to neviděl. Ale i uznání Vémolovi

Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Šampion střední váhy Oktagonu Patrik Kincl v O2 areně porazil dlouhodobého rivala Karlose Vémolu. Zatímco poražený Terminátor odcházel z klece s výrazně poničenou tváří a bez energie, vítěz rozdával úsměvy a hýřil dobrou náladou. Ještě před zápasem v šatně tomu tak rozhodně nebylo. V novém videu na svém YouTube kanálu Kincl poodhalil hodně zajímavé dění, které souboji těsně předcházelo.



Silovčička, sypačka, stabilita, zádíčka... O čem je řeč? To se dozvíte v novém vlogu krále Oktagonu. Patrik Kincl rozjel před druhým zápasem s Karlosem Vémolou pro fanoušky cennou novinku. Ve videích na YouTube dává nahlédnout do zákulisí života bojovníka.

V novém dílu odhalil, co se dělo v šatně v O2 areně před fatálním duelem na turnaji Oktagon 42.

Diváci se tak dozvědí, jaká strategie se ještě pár hodin před turnajem rekapitulovala nebo s jakými problémy se šampion krátce před zápasem potýkal.

„Nastaly další komplikace. Patrik dostával křeče do lýtek, tím se mu znepříjemnilo celé rozcvičování,“ zaznělo ve videu.

Jak manželka vítězného šampiona prožívala zápas a co říkala na podporu fanoušků?
Video se připravuje ...

Kincl měl ale zajištěnou perfektní podporu celého týmu, hodnotné rady mu uděloval například zkušený trenér postoje Dušan Macák. „Průběžně to protahuj. Taková mírně intenzivní poloha, ale ne dlouhá,“ radil například kouč.

„To je ono, do p**i, musí to bejt bez emocí,“ nabádal sám sebe Kincl v šatně. „Nesmí to bejt za každou cenu. Uvolnění!“

Po bodovém vítězství už vládla v šatně úplně jiná nálada. „Je to tam! Je to tam!“ řval nadšeně celý tým.

„Pět let! Pět let!“ opakoval šampion. „A on to nakonec ani neviděl.“

Kincl taky v šatně promluvil o průběhu boje. „Když mě hodil, tak ty pozice... To se mu musí nechat, v tom jsem cejtil, že má páru. Ale na klinči u stěny ne. Kdybych tam na chvíli zůstal... Víš, že kdybych se hned nezvedal, bylo by to v p**i,“ uznal kvality soupeře.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud