Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Strach o Salákovu těhotnou ženu: Trápení se zdravím!

Autor: sm

Takhle si určitě poslední těhotenství nepředstavovala! Těhotná manželka brankáře Alexandra Saláka se momentálně zdravotně trápí a situace je o to horší, že vzhledem k požehnanému stavu musí brát s jakoukoliv léčbou ohled na miminko. Míša už se dokonce obrátila s prosbou o radu na své fanoušky. 

O zdravotních trablích se Salákova žena rozepsala na sociálních sítích. „Kašel stále mám. Drží se mě jako klíště a světe div se, NIC nezabírá!“ popsala Míša. „Ještě se mi k němu teď přidala rýma,“ postěžovala si budoucí maminka šesti potomků, kterou trápí migréna.

„Co vám pomáhá? Já už jedu druhý den, díky bohu za paralen, ale tady to s ním nechci přehánět,“ popisovala půvabná blondýnka, která u svých sledujících poptávala babskou radu. Tím ale výčet problémů nekončil „Blokla se mi záda, zatím poprvé v těhotenství,“ prozradila Míša a vzápětí vyzkoušela tipy, které ji naposílali její fanoušci.

Nejprve vsadila na difuzér. „Máta na migrénu,“ započala výčet toho, co zkouší na ulevení. „Moje milá masérka na cestě ke mně domů. Cibule s cukrem podle naší ruské Mariny v lednici. A desítky vašich rad, děkuji moc! Všechno vyzkouším,“ poslala zprávu svým sledujícím, kteří se podělili o rady, jak se zdravotních problémů zbavit. Všichni z nich teď doufají, že bude manželce bývalého českého reprezentanta brzy lépe. 

Míša Saláková řeší zdravotní trable
Míša Saláková řeší zdravotní trable