Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Legendární hokejista Hossa si užívá v luxusní vile: Součástí i obří bazén!

Autor: pl

Pod Brezinou. Přesně tak se jmenuje lukrativní čtvrť v Trenčíně, kde vlastní nemovitost nejedna slovenská sportovní osobnost. Jmenovitě můžeme zmínit například exhokejisty Mariána Gáboríka (41) či Zdena Cháru (46). Hokejové trio doplňuje také Marián Hossa (44), který nedávno poodhalil detaily své vily. Nebo spíše malého paláce! 

Hossa si během své pestré kariéry v NHL vydělal pořádný balík. Postupně si v Ottawě, Atlantě, Pittsburghu, Detroitu, Chicagu a Arizoně vydělal v přepočtu více než dvě miliardy korun. To už je mimořádně slušný balík, za který se dá pořídit vyšperkované bydlení. Přesně to bývalý slovenský reprezentant taky udělal.

Na kopci blízko lesa se tak rozprostírá jeho honosná vila, která svou rozlohou patří k největším nemovitostem v Trenčíně. Součástí je třeba dětské hřiště, které mají jeho dcerky jen pro sebe. Jak navíc informuje slovenský web Šport24, tak Hossa čas od času nabídne svým sledujícím na sociální síti pohled do „zákulisí“, kdy například seče trávu. Nyní zveřejnil další domácí činnost, která zároveň odhalila překvapující velikost bazénu.

„Tati, kdy můžeme připravit bazén?“ napsal trojnásobný vítěz Stanley Cupu k záběrům, na kterých pucuje vypuštěnou jámu. Nutno podotknout, že ho čekala pořádná fuška. Za tak velký bazén, který má Hossa na svém pozemku, by se nemuselo stydět nejedno koupaliště.

Bývalý hokejista Marián Hossa se pustil do čištění svého bazénu, který svou velikostí rozhodně není jen na tři tempa
Bývalý hokejista Marián Hossa se pustil do čištění svého bazénu, který svou velikostí rozhodně není jen na tři tempa